Mandag Morgen, Nordisk Ministerråd og entreprenørskab.

 

Fokus, Fejl og Mod har været kodeordene for vores dag på Mandag Morgen og Nordisk Ministerråds minikonference om Entreprenørskabsundervsining i Norden. Vi har været så heldige at være med i online magasinet “Når jeg bliver stor”, som et eksempel på hvordan man kan arbejde med entreprenørskab på folkeskoleniveau.

Vi var en del af løsningsgalleriet, hvor vi fortalte om Det Skæve Rum i tre omgangen seks minutter. Per Tornberg havde afbarket ni træstammer fra sin skov i Nordjylland, stammer som vi brugte til at udstille vore vigtigste redskaber fra Det Skæve Rum. Redskaber som hjælper os med at skabe fokus på vores camps  – klokken, timeglas, armbånd; redskaber som underbygger tanken om anerkendelsen af fejl som en vigtig ting i undervisningen og redskaber til at skabe tryghed og mod til at turde tænke nyt – døren.

Udover selv at fortælle fik vi muligheden for at høre nogle af de andre historier og erfaringer fra Norden om entreprenørskab, diskutere hvilke kompetencer entreprenørskabsundervisning fordrer hos underviseren, hvordan man kan skabe netværk mellem skole og erhvervslivet og indspark fra Uffe Elbæk – stifter  af kaospiloterne.

Find magasinet ” Når jeg bliver stor” på

https://issuu.com/mandagmorgen/docs/naar_jeg_bliver_stor_issuu

 

Om forfatteren

Charlotte Rørvig Haaber har skrevet 18 artikler for Innospot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *