Innospot« | »

Kreativitetsfremmende læringsmiljøer i skolen, Lene Tanggard og Svend Brinkmann, Dafolo (2009)

Lene Tanggard og Svend Brinkmann har samlet en række tekster om kreativitetsfremmende læringsmiljøer, hvor forskellige bidragsydere kommer med hver deres blik på kreativitet i folkeskolen. Specielt er vi meget optaget af Feiwel Kupferbergs kapitel: ‘Farvel til “de rigtige svars” pædagogik’. Kupferberg gør opmærksom på at lærerens undervisningen ikke skal minde om et spørgeprogram, hvor eleverne skal gætte “de rigtige svar”; men at problemløsende undervisningen udvikler eleverne og deres mod på læring, fordi den tager udgangspunkt i elevernes verden med læreren som støtte.

Bogen er virkelig et læs værd!

Posted by on 18. april 2017.

Categories: Teoretiske tekster

0 Responses

Leave a Reply

« | »
Seneste indlæg


Sider