Insekterne genhuses i Skovtinget

De sidste to solskinsmandage har vores 0–klasser været på besøg i Skovtinget.

Sikke nogle engagerede elever vi har i vores yngste klasser. Der er blevet løbet orientering løb, lavet et ”jorden er giftig” løb på tæpper, blindegang langs reb i skoven, bagt kanelboller, bygget huler og en masse andre ting.

I dag har elever lavet en særlig indsats for insekterne, de har bygget 11 fine og kreative insekthoteller. Det var en fornøjelse at se eleverne arbejde, ja med et engagement, som næsten kun ses hos myrerne. Hotellerne er fremstillet af skovens materialer, som bliver holdt sammen af en forgængelig snor. Knuder er vanskelige, men tålmodighed og vilje gjorde udslaget og til sidst kunne eleverne placere deres hoteller rundt om i området.

Tror vi får nogle glade insekter i nærheden af Skovtinget i fremtiden.

Insekterne siger tak for hjælpen.

Om forfatteren

Carsten Hermansen har skrevet 68 artikler for Innospot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *